Varausehdot

Kun olet vahvistanut ja maksanut lippusi niitä ei voi vaihtaa, palauttaa tai perua. Kun olet tehnyt varauksen, tulosta kopio varauksestasi. Lähetämme sinulle myös kopion varauksestasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Liput

Ennen kuin lähdet jalkapallo-otteluun, on sinun on noudettava REAL MADRID –lippusi siitä hotellista, minkä kanssa teemme yhteistyötä Madridin keskusta-alueella. ATLETICO MADRIDIN otteluihin on sinun noudettava lippusi heidän Estadio Wanda Metropolitano –areenaltaan. Molempien sekä hotellin (Real Madridin ottelua varten) ja noutopisteen Estadio Wanda Metropolitano –areenalla, osoite- ja aukiolotiedot on selvästi merkitty sinulle sähköpostitse lähettämäämme varausvahvistukseen ja yhteystiedot on myös annettu nettisivuillamme YHTEYSTIEDOT – osassasom. Emme voi missään olosuhteissa toimittaa lippuja hotelliisi Madridissa!

Pelipäivä

Pelin virallinen päivämäärä ja pelin aloitusaika vahvistetaan 5-9 päivää ennen ottelua. Viikonloppuottelu pelataan yleensä lauantaina tai sunnuntaina ja viikolla pelattava ottelu pelataan yleensä tiistaina, keskiviikkona ja torstaina. Aloitusaika on myös vahvistettu 5-9 päivää ennen ottelua mutta on yleensä kello 15.00 ja 22:00 välillä. Yllä olevat mahdolliset pelipäivät ja peliajat tulee ottaa huomioon kun suunnittelet Madridiin matkaa sillä me EMME missään olosuhteissa hyvitä tai peruta YHTÄÄN lippua Madridiin jalkapallo-otteluihin jotka pelataan yllämainittuina päivinä ja peliaikoina mutta me teemme kaikkemme vahvistetun päivän ja ajan julkaisemiseksi nettisivuillamme niin pian kun saamme tietää sen.

Istuinpaikat

Saat aina paikan kotijoukkueen kannustajien joukosta ja/tai neutraalilta alueelta stadionilla. Joten sinun ei tule missään olosuhteissa käyttää t-paitoja, huiveja, hattuja tai muita esineitä jotka näyttävät vierailevan joukkueen logon tai värit. Sinun ei myöskään tule osoittaa sympatiaa tai kannustaa vierailevan joukkueen kannustajien kanssa vierailevaa joukkuetta. Lue lisätiedot koskien istuinpaikkoja nettisivuiltamme osasta FAQ. Jos varaat enemmän kuin 2 lippua emme voi taata että saatte vierekkäiset istuimet. On olemasssa riski että teidät erotetaan toisistaan 2+2, 2+3, 3+2, 2+2+3 jne. Takaamme kuitenkin ettei sinun tarvitse koskaan istua yksin, tarkoittaen siis että et koskaan saa yksittäisiä paikkoja kuten 1+1, 1+2, 3+2+1 jne. Jos teidät erotetaan, me ja agentimme tekee kaikkensa löytääkseen paikat stadionin samalta ”Section” mutta emme voi taata tätä. Älä varaa enempää kuin 3 lippua, sillä on olemassa vaara, että joudutte istumaan eri ryhmiin areenalla. Silti takaamme, että kukaan EI KOSKAAN saa yksittäistä paikkaa ja joudu istumaan erikseen ja yksinään. Haluaisimme myös mainita että joudumme hyvin harvoin erottomaan seurueita toisistaan mutta pelikauden aikana on aina muutama ottelu jos näin joudumme ikävä kyllä tekemään.

FAQ

Suosittelemme että luet huolellisesti FAQ, kysymys ja vastauspalstan, jos sinulla on mielessä kysymyksiä tai haluat tietää enemmän nettisivujemme kautta tehdyistä varauksista.

Hinnat ja varausmaksut

Hinta jonka maksat lipuista jotka varaa sivujemme kautta sisältää myös varausmaksun jalkapallokerholle, meidän paikalliselle agentille ja meille! Lue lisää hinnoistamme ja varausmaksuista osasta FAQ.

Ostaessasi liput kauttamme hyväksyt samalla ja olet sidottu ylläoleviin sääntöihin ja ehtoihin.

Varausehdot, MadridJalkapallo.fi

 

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti
Ostoskori