Real Madrid

Lippuja Real Madrid Pelikausi 2018-19

Täältä näet Real Madridin kausiohjelman Santiago Bernabeulla. Myymme lippuja kaikkiin kotiotteluihin liigassa ja cupissa sekä Eurooppa-otteluihin, joissa Real Madrid pelaa. Lue lisää aiheesta Real Madrid täältä

Real Madrid CF perustettiin vuonna 1902 kahden Madridin seuran yhdistyessä. Jo vuonna 1905 seura voitti ensimmäisen mestaruutensa voittaessaan Athletic Bilbao Espanjan Cupin finaaliottelussa.

Kerran elettiin aikaa, jolloin jalkapallo ei ollut vielä globalisoitunut. Mikäli joku halusi nähdä jalkapallo-ottelun tuohon aikaan, oli mentävä lähimmälle jalkapalloareenalle seuraamaan paikallisseuran otteita - kenelläkään ei ollut hajuakaan muiden liigojen saati ulkomaiden joukkueiden edesottamuksista.
   
Myöhemmin jalkapallo-otteluita alettiin näyttää mustavalko-TV:stä. Näin Real Madrid, "Los Merengues", nousi maailmanmaineeseen pelaajien taituruuden takia. Vuosien kuluessa he ovat kasvattaneet vaikutusvaltaansa jalkapallomaailmassa hitaasti mutta varmasti.

Real Madrid ei ole maailman suurin seura, mikäli seuraa tarkistellaan organisaation, kannattajakunnan tai talouden valossa (tosin viimeisen osalta he ovat hyvin lähellä sitä). Real Madrid on kuitenkin seura, jolla on paras maine.
   
Yksi syy siihen, miksi Real Madrid on niin tunnettu, on kuuluisa Galacticos-projekti: "Galactic"-joukkue, joka rakennettiin kaudelle 2002/03. Tuolloin Real Madridin Santiago Bernabéu -stadionin pukuhuoneessa kuhisi maailmanluokan tähtiä, kuten David Beckham, Figo, Ronaldo, Roberto Carlos, Raúl, Zidane ja Michael Owen. Tänä päivänä jalkapalloilijan suurin ansio on tulla jollakin tavalla yhdistetyksi Real Madridiin.

Vuonna 2018 Real Madrid jäi historiaan jo toistamiseen voittaessaan kolmannen Mestarien liigan tittelin peräkkäin. Sittemmin manageri Zidane on jättänyt seuran, kuten myös Cristiano Ronaldo siirtyessään Juventukseen. Tästä huolimatta Real tähtää varmasti neljänteen mestaruuteensa Mestarien liigassa, ja Barcelonan kukistamiseen kamppailussa La Ligan mestaruudesta.

Real Madrid

Ottelut 2018-19

Pelikausi on ohi. Lipunmyynti seuraavalle pelikaudelle alkaa kesä/heinä/elokuussa.


Tyytyväiset asiakkaat

Tilaaminen ja lippujen hakeminen helppoa

"Liut tilattiin etukäteen netistä ja haettiin Sol metroaseman läheiseltä kadulta. Ei mitään ongelmia kun osoite …"
(8)
Päivi, Oulu
MAA, 12 MAA 2018

Katso kaikki

Areena Santiago Bernabeu. MadridJalkapallo.fi

Areena
Santiago Bernabeu

Areena, Santiago Bernabeu Areena Areena Santiago Bernabeu

Kyky
80.000

Osoite
Avenida Concha Espina 1,
28036 Madrid
Spain
Katso karttaa, Santiago Bernabeu Katso karttaa

Katso karttaa, Santiago Bernabeu

Maanalainen
Line 10 (station Santiago Bernabeu)

Bussit
14, 27, 40, 43, 120, 147 & 150

 
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti
Ostoskori