Lisätietoja MadridJalkapallo.fi

MadridJalkapallo.fi on nettisivusto jonka tarkoituksena on antaa finnejä mahdollisuus tietoihin ja jalkapallo-ottelun lippuihin Madridissa helpolla, järkevällä ja turvallisella tavalla!

Tietoa Real Madridista:

Legendaarinen jalkapalloseura Real Madrid CF perustettiin 6. maaliskuuta 1902, ja sen ensimmäinen puheenjohtaja oli Juan Padrós. Jo samana vuonna pelattiin ensimmäinen Real Madridin ja FC Barcelonan välinen ottelu ja vaikka FC Barcelona voittikin 3-1, oli otteluiden El Classico täyttä totta! Real Madridista tuli nopeasti erittäin merkittävä seura Espanjassa ja koko eurooppalaisessa jalkapallossa, joten on reilua todeta, että Real Madrid on yksi maailman suurimmista urheiluseuroista. Tämän vuoksi Real Madridissa ovat vuosien saatossa pelanneet monet vihreän veran legendat kuten Paul Breitner, Butragueño, Beckham, Di Stéfano, Figo, Hugo Sánchez, Michael Laudrup, Puskas, Suker and Zidane! Real Madrid on luonnollisesti voittanut useita mestaruuksia, ja muutamia vain mainitaksemme he ovat voittaneet Espanjan mestaruuden yli 30 kertaa, cupin 17 kertaa, Mestareiden liigan 9 kertaa ja UEFA Cupin kahdesti. Tämä ja se miten Real Madrid aina pelaa jalkapalloa kotiareenansa hurmoksellisessa ilmapiirissä antaa sinulle mahtavan kokemuksen nähdessäsi Real Madridin pelaavan Santiago Bernabéulla!

Tietoa Atletico Madridista:

Atletico Madrid perustettiin vuonna 1903 eli miltei vuosi Real Madridin jälkeen. Vaikka Atletico Madrid monien mielestä onkin “pieni” madridilainen jalkapalloseura, ei se aivan pidä paikkaansa, sillä Atletico Madridilla on oma mahtava historiansa! Atletico Madrid on esimerkiksi voittanut Espanjan mestaruuden 9 kertaa, viimeksi vuonna 1966, jolloin he myös voittivat 5. cupmestaruutensa. Näiden lisäksi Atletico Madridilla on myös 2 eurooppalaista mestaruutta. Joten Atletico Madrid ei ole vain iso seura Espanjassa vaan myös koko Euroopassa. On aina mahtava elämys nähdä joukkue pelaamassa omalla Vicente Calderon -kotiareenallaan, joka on rakennettu vuonna 1966!

Lisätietoja MadridJalkapallo.fi

 

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti
Ostoskori