Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Liput Real Madridin otteluihin

Tervetuloa madridjalkapallo.fi-sivuille! Olet oikeassa paikkassa, mikäli haluat ostaa lippuja Real Madridin tai Atletico Madridin peleihin La Ligassa, Espanjan Cupin otteluihin tai eurooppalaisiin matseihin, jotka pelataan Santiago Bernabeu - tai Estadio Wanda Metropolitano -areenoilla. Varaa lippusi meiltä helposti, nopeasti ja turvallisesti ennen lähtöäsi Madridiin.

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Tyytyväiset asiakkaat

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Real Madrid

Legendaarinen jalkapalloseura Real Madrid CF perustettiin 6. maaliskuuta 1902, ja sen ensimmäinen puheenjohtaja oli Juan Padrós. Jo samana vuonna pelattiin ensimmäinen Real Madridin ja FC Barcelonan välinen ottelu ja vaikka FC Barcelona voittikin 3-1, oli otteluiden El Classico täyttä totta! Real Madridista tuli nopeasti erittäin merkittävä seura Espanjassa ja koko eurooppalaisessa jalkapallossa, joten on reilua todeta, että Real Madrid on yksi maailman suurimmista urheiluseuroista. Tämän vuoksi Real Madridissa ovat vuosien saatossa pelanneet monet vihreän veran legendat kuten Paul Breitner, Butragueño, Beckham, Di Stéfano, Figo, Hugo Sánchez, Michael Laudrup, Puskas, Suker and Zidane! Real Madrid on luonnollisesti voittanut useita mestaruuksia, ja muutamia vain mainitaksemme he ovat voittaneet Espanjan mestaruuden yli 30 kertaa, cupin 17 kertaa, Mestareiden liigan 9 kertaa ja UEFA Cupin kahdesti. Tämä ja se miten Real Madrid aina pelaa jalkapalloa kotiareenansa hurmoksellisessa ilmapiirissä antaa sinulle mahtavan kokemuksen nähdessäsi Real Madridin pelaavan Santiago Bernabéulla! 

Ticmate Charity

Real Madrid

Täältä näet Real Madridin kausiohjelman Santiago Bernabeulla. Myymme lippuja kaikkiin kotiotteluihin liigassa ja cupissa sekä Eurooppa-otteluihin, joissa Real Madrid pelaa.

Lajittelukriteeri
Hakutulokset: 1 - 17 (17)