Etsi lippuja

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Miksi ostaa meiltä?

Liput Real Madridin otteluihin

Tervetuloa madridjalkapallo.fi-sivuille! Olet oikeassa paikkassa, mikäli haluat ostaa lippuja Real Madridin tai Atletico Madridin peleihin La Ligassa, Espanjan Cupin otteluihin tai eurooppalaisiin matseihin, jotka pelataan Santiago Bernabeu - tai Estadio Wanda Metropolitano -areenoilla. Varaa lippusi meiltä helposti, nopeasti ja turvallisesti ennen lähtöäsi Madridiin.

  • Yli 3 000 000 myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • 100% Turvattu maksutapa

    Voit tuntea 100% turvallinen ostaessaan sivustollamme

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Atletico Madrid

Atletico Madrid perustettiin vuonna 1903 eli miltei vuosi Real Madridin jälkeen. Vaikka Atletico Madrid monien mielestä onkin “pieni” madridilainen jalkapalloseura, ei se aivan pidä paikkaansa, sillä Atletico Madridilla on oma mahtava historiansa! Atletico Madrid on esimerkiksi voittanut Espanjan mestaruuden 9 kertaa, viimeksi vuonna 1966, jolloin he myös voittivat 5. cupmestaruutensa. Näiden lisäksi Atletico Madridilla on myös 2 eurooppalaista mestaruutta. Joten Atletico Madrid ei ole vain iso seura Espanjassa vaan myös koko Euroopassa. On aina mahtava elämys nähdä joukkue pelaamassa omalla Vicente Calderon -kotiareenallaan, joka on rakennettu vuonna 1966! 

Ticmate Charity

Atletico Madrid

Täältä näet Atletico Madridin kausiohjelman Estadio Wanda Metropolitano. Myymme lippuja kaikkiin kotiotteluihin liigassa ja cupissa sekä Eurooppa-otteluihin, joissa Atletico Madrid pelaa.

Lajittelukriteeri
Hakutulokset: 1 - 11 (11)